SIFA 2023 - Εκστρατεία MC MEDIA για Ασφαλές Διαδίκτυο Για Όλους! Μετράμε αντίστροφα για τη Μαθητική Ημερίδα (video)

Εκστρατεία MC MEDIA για Ασφαλές Διαδίκτυο Για Όλους! Μετράμε αντίστροφα για τη Μαθητική Ημερίδα (video)

Η MC MEDIA παρουσιάζει Μαθητική Ημερίδα Safe Internet For All #SIFA2019

Με πλήρη επίγνωση του ρόλου που διαδραματίζει ως καθαρά διαδικτυακός όμιλος και με υψηλό το αίσθημα ευθύνης για συνεχή ενημέρωση στα πλαίσια ασφαλούς χρήσης των τεχνολογιών του διαδικτύου, η MC DIGITAL MEDIA σχεδίασε και παρουσιάζει Μαθητική Ημερίδα με θέμα Ασφαλές Διαδίκτυο για Όλους.

Ο μεγαλύτερος διαδικτυακός όμιλος ενώνει δυνάμεις με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου που γιορτάζεται κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο, διοργανώνει την Μαθητική Ημερίδα κατά την οποία θα αναπτυχθούν και θα παρουσιαστούν θέματα που αφορούν την προώθηση ασφαλούς και υπεύθυνης χρήσης των ψηφιακών τεχνολογιών και του διαδικτύου.

Η MC DIGITAL MEDIA αναλαμβάνει δράση… Εκστρατεία για Ασφαλές Διαδίκτυο Για Όλους!

Την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου 2019 στις 10 το πρωί στο Θεμιστόκλειο Κλειστό Γήπεδο στη Λεμεσό, με τη στήριξη της Αστυνομίας Κύπρου, θα χαιρετήσει ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Δρ. Κώστας Χαμπιαούρης, ο Γενικός Διευθυντής της MC DIGITAL MEDIA Χρίστος Μαραγκός, ο Βασίλης Κλεάνθους εκ μέρους της Ελληνικής Τράπεζας και ο Υπεύθυνος του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων της Αστυνομίας, Ανώτερος Υπαστυνόμος, Ανδρέας Αναστασιάδης.

Η Μαθητική Ημερίδα πραγματοποιείται με τη δυναμική υποστήριξη της Ελληνικής Τράπεζας και υποστηρικτές την EKO και την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Για την εκδήλωση, η ομάδα της MC MEDIA ετοίμασε και παρουσιάζει άκρως ενδιαφέροντα βίντεο που αφορούν το Sexting, τις Υποκλοπές Διαδικτύου και το Cyber Bulling, καθιστώντας τους μαθητές μας κοινωνούς των ιδεών καθώς και των τρόπων χρήσης του διαδικτύου που τόσα θετικά έχει να προσφέρει σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας μας, όταν αυτό χρησιμοποιείται με ασφάλεια.

Η MC MEDIA δίνει το σύνθημα και καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς σε δράση, με σκοπό να συνδιαμορφώσουμε δράσεις για ουσιαστικό ρόλο στη δημιουργία ασφαλούς διαδικτύου για όλους και πρωτίστως τα παιδιά μας. Προς το σκοπό αυτό πραγματοποιείται η Ημερίδα που στοχεύουμε να καταστεί θεσμός.

Παρουσιαστής της Μαθητικής Ημερίδας θα είναι ο δημοφιλής ηθοποιός Ανδρέας Φυλακτού, ενώ η Ημερίδα θα ξεκινήσει δυναμικά με LIVE LINK του ΚΛΙΚ FM με τους αγαπημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Λούη Πατσαλίδη και Μαρία Παπακώστα.

Η Μαθητική Ημερίδα θα κλείσει μουσικά με το δημοφιλές συγκρότημα On Tour.

 Όλες οι πληροφορίες ΕΔΩ

 

Leave a Reply